ΦΥΤΙΚΕΣ ΒΑΦΕΣ

Ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα, στο κομμωτήριο Ανδρέας Αργυρόπουλος, στην Πάτρα, είναι οι επώνυμες φυτικές βαφές που χρησιμοποιούμε, όπως η καινοτόμος βαφή της Kemon, αλλά και η Essensity της Schwarzkopf Professional. Αναμφισβήτητα, τα πλεονεκτήματα των φυτικών βαφών είναι πολλά. Οι βαφές χωρίς αμμωνία περιέχουν πολύ πιο ήπιους αλκαλικούς παράγοντες, σε σχέση με τις χημικές βαφές. Οι παράγοντες αυτοί εισχωρούν στο εσωτερικό της τρίχας, χωρίς όμως να την καταστρέφουν. Αντίθετα, η παρατεταμένη χρήση των βαφών με αμμωνία επηρεάζει αρνητικά την υγεία των μαλλιών, καθώς ξηραίνεται σταδιακά η τρίχα, ενώ τα μαλλιά χάνουν, τελικά, την ελαστικότητα και τη φυσική τους λάμψη. Οι φυτικές βαφές δεν περιέχουν τοξικές ουσίες, βαρέα μέταλλα, σιλικόνες και άλλες βλαβερές ουσίες. Οι φυτικές βαφές, τέλος, δεν έχουν την έντονη μυρωδιά της αμμωνίας, που μπορεί να επηρεάσει αρνητικά το αναπνευστικό σύστημα. Προτιμήστε φυτική βαφή για τα μαλλιά σας, που δίνει λαμπερό χρώμα, καλύπτοντας επαρκώς τις λευκές τρίχες. Επιπροσθέτως, οι φυτικές βαφές όχι μόνο δεν κάνουν κακό στα μαλλιά, αλλά τα δυναμώνουν, κάνοντάς τα πιο υγιή, καθώς συχνά είναι εμπλουτισμένες με ενεργά εκχυλίσματα βοτάνων.

Kemon

Οι φυτικές βαφές της Kemon σάς καλούν να… ανακαλύψετε την τέρψη του χρώματος, χωρίς αμμωνία και χωρίς PPD!
Περιέχουν πιστοποιημένα βιολογικά συστατικά, ενώ διακρίνονται για τη φυτική υψηλή τεχνολογία τους. Με συστατικά βιολογικής γεωργίας και προέλευσης, όπως καλεντούλα / εκχύλισμα γιαούρτης / λιναρόσπορο, αποτελούν μια πραγματική θεραπεία ομορφιάς για τα μαλλιά! Η καλεντούλα έχει καταπραϋντικές και χαλαρωτικές ιδιότητες. Τα εκχυλίσματα γιαούρτης προστατεύουν τις ίνες των τριχών και παρέχουν ενυδάτωση, ανασύσταση και αντιοξειδωτική δράση. Ο λιναρόσπορος ενυδατώνει και δίνει στα μαλλιά λάμψη και μεταξένια αίσθηση! Οι φυτικές βαφές της Kemon είναι άκρως ήπιες βαφές, εν αντιθέσει με τις χημικές, και σας χαρίζουν επαγγελματικά αποτελέσματα, με… υπέρτατη κομψότητα! Χαρίζουν έντονο και λαμπερό χρώμα, είναι άοσμες και καλύπτουν τα λευκά 100%. Η εταιρεία αποτελεί έναν από τους κορυφαίους εκπροσώπους της Ιταλικής σχολής και ποιότητας, παγκοσμίως. Οι ιδιαίτερα υψηλές προδιαγραφές των προϊόντων της εξασφαλίζονται από περισσότερους από 50 ελέγχους ποιότητας! Το μελλοντικό έργο της Kemon προσανατολίζεται στην εξέλιξη όλων των προϊόντων της, με σεβασμό προς το περιβάλλον, και στην εξοικονόμηση των φυσικών πόρων.

Εssensity

Schwarzkopf Professional προσφέρει μια πλήρη σειρά χρώματος, που προσφέρει 100% απόδοση, ως προς την επικάλυψη των λευκών και ξάνοιγμα μέχρι 4 τόνους, χωρίς αμμωνία και με βάση το λάδι! Περιέχει αγνές και πιστοποιημένες ουσίες βιολογικής καλλιέργειας, αλλά και πολύτιμα αιθέρια έλαια. Δεν περιέχει τεχνητά αρώματα, συνθετικά συστατικά, σιλικόνες, paraffin/mineral oils και parabens. Σας προσφέρει μαλλιά υγιή, φυσική λάμψη, ζωντάνια και… βελούδινη απαλότητα.

  • έως 100% κάλυψη των λευκών 
  • βελτιωμένη ένταση και ζωντάνια
  • εκπληκτικό χρωματικό αποτέλεσμα
  • χρωματικό αποτέλεσμα με αισθητά βελτιωμένο ξάνοιγμα
  • 50% περισσότερη διάρκεια στο χρώμα και προηγμένη περιποίηση
  • υψηλού επιπέδου περιποίηση και σημαντικά μεγαλύτερη άνεση στο τριχωτό

 

Το χρωματολόγιο της Essensity περιέχει 58 αποχρώσεις σε ανοιχτό, μεσαίο και σκούρο τόνο.
58 αποχρώσεις, με νέα και εύκολη αναλογία ανάμειξης, για ζωντανά και πραγματικά χρώματα!