ΕΠΩΝΥΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΛΛΙΩΝ

Υγιή και λαμπερά μαλλιά

Sebastian
sebastian professional logo

για πιο φυσικό και διακριτικό αποτέλεσμα.

Διαθέτει προϊόντα που μπορεί να ικανοποιήσουν κάθε look και επιθυμία! Προϊόντα styling, επί παραδείγματι, για… επαγγελματικό wet look, με εκτυφλωτική λάμψη, σαν να είστε στην πασαρέλα! Η L'Oréal έχει καταφέρει να συνδυάσει τεχνολογική υπεροχή με καλλιτεχνική προσέγγιση! Χρησιμοποιήστε τη σειρά styling της L'Oréal και διαμορφώστε, εύκολα, το look που επιθυμείτε. Η εταιρεία διαθέτει προϊόντα που, πραγματικά, μπορεί να… αλλάξουν τη δομή των μαλλιών σας, δίνοντάς τους μια εντελώς διαφορετική φόρμα!

L'Oréal Professionnel
l'oreal
Wella Professionals
wella professionals

 

“Στη Wella πιστεύουμε στην ομορφιά της καθημερινής δέσμευσης, στα μικρά πράγματα τα οποία, με την πάροδο του χρόνου, μπορεί να έχουν μεγάλο αντίκτυπο, τόσο εντός, όσο και εκτός κομμωτηρίου. Γι' αυτό το λόγο, λανσάραμε το πρόγραμμα βιώσιμης ανάπτυξης της Wella, προκειμένου να συνεργαστούμε με εκείνους που μας εμπνέουν καθημερινά -όλους εσάς- και, από κοινού, να αναθεωρήσουμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε για τον αντίκτυπο που έχουμε στον πλανήτη μας”.

 

Για περισσότερα από 130 χρόνια, η Wella προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες που διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη δουλειά των κομμωτών και στην ανάπτυξη της δημιουργικότητάς τους. H ιστορία της εταιρείας βρίσκει την αρχή της… στο πάθος και το όραμα ενός κομμωτή, στη Γερμανία, το 19ο αιώνα, τον Franz Stroher. Ανακαλύψτε και εσεις το χαρτοφυλάκιο των επαγγελματικών προϊόντων περιποίησης της Wella, που είναι τα αγαπημένα προϊόντα των… expert hairstylists! 

 

Είμαστε η Schwarzkopf Professional και… υπάρχουμε για τους κομμωτές”.“Πιστεύουμε στο σύνολο -το να είμαστε περισσότεροι από το άθροισμα των επιμέρους μερών”.“Πιστεύουμε στο πάθος που μοιράζεται -το πάθος για τα μαλλιά”.“Πιστεύουμε στις αληθινές συνεργασίες -μια αμφίδρομη δια βίου σχέση”.

 

Η Schwarzkopf Professional, εδώ και έναν αιώνα, έχει αφοσιωθεί στη δημιουργικότητα, παρέχοντας επαγγελματικά προϊόντα περιποίησης μαλλιών, που διακρίνονται για την καινοτομία τους! Η εταιρεία έχει βασιστεί σε έμπειρα θεμέλια εξειδίκευσης και καινοτομίας. Έχει διαγράψει μια δυναμική παγκόσμια παρουσία, που έχει, πάντα, τον κομμωτή στην καρδιά της! Φιλοσοφία της εταιρείας, η δημιουργία επαγγελματικών συνεργασιών. Η Schwarzkopf Professional είναι απόλυτα δεσμευμένη στους συνεργάτες της, τους κομμωτές που αγαπούν τη δουλειά τους. Στόχος της, να εκπληρώνει τις ολοένα αυξανόμενες πελατοκεντρικές ανάγκες, σε σχέση με την περιποίηση των μαλλιών.

Schwarzkopf Professional
wella professionals
ΚΥΑΝΑ
wella professionals

Η εταιρεία ΚΥΑΝΑ HELLAS A.E. δημιουργήθηκε το 2006 στη Θεσσαλονίκη, όταν έξι επαγγελματίες του χώρου αποφάσισαν να δημιουργήσουν τη δική τους εταιρεία με επαγγελματικά προϊόντα κομμωτηρίου. Σύντομα, κατάφεραν να εξασφαλίσουν συνεχή και σταθερή παρουσία στο χώρο. Η πολυετής εμπειρία τους στο ίδιο χώρο βοήθησε, βέβαια, την προσπάθειά τους. Η ΚΥΑΝΑ προσφέρει σειρές προϊόντων άριστης ποιότητας, που είναι αποτέλεσμα ενδελεχούς και εμπεριστατωμένης έρευνας. Με το βλέμμα στραμμένο στους κομμωτές, η εταιρεία δημιουργεί, συνεχώς, καινούρια προϊόντα, που ικανοποιούν τις ανάγκες της αγοράς. Η ΚΥΑΝA μοιράζεται μαζί με τους κομμωτές το ίδιο πάθος. Το πάθος για όμορφα μαλλιά. Η ΚΥΑΝA θεωρεί την κομμωτική τέχνη καλλιτεχνική δημιουργία, μέσο έκφρασης συναισθημάτων και πεποιθήσεων! Έτσι, έχει καταφέρει να δημιουργήσει τα προϊόντα που… μπορούν να συμβάλλουν στην επίτευξη αυτής της καλλιτεχνικής δημιουργίας!

 

“Αποστολή μας, στη MATRIX…Μια μάρκα αφοσιωμένη αποκλειστικά σε εσένα και την επιτυχία σου. Μια πλήρης σειρά προϊόντων και υπηρεσιών, για κάθε τύπο μαλλιών, αποκλειστικά για επαγγελματίες κομμωτές. Ένα παγκόσμιο δίκτυο, σχεδιασμένο να εμπνέει στους κομμωτές υπερηφάνεια, εμπιστοσύνη, αισιοδοξία και να τους γεμίζει ενέργεια”.

 

Η MATRIX δημιουργήθηκε, το 1980, από τον κομμωτή Arnie Sydell Miller, στο Cleveland του Ohio. Μέσα σε 10 χρόνια, κατάφερε να γίνει η Νο 1 μάρκα κομμωτηρίου στην Αμερική και Καναδά. Στόχος του Arnie Miller, η δημιουργία προϊόντων εύκολων στη χρήση, κατανοητών από όλους και σε προσιτές τιμές. Στη MATRIX θα βρείτε προϊόντα περιποίησης, styling και μοναδικές θεραπείες, για όλους τους τύπων μαλλιών.

MATRIX
wella professionals